Mountainbike vakanties

Hieronder vind je onze mountainbike vakanties met een geplande vertrekdatum. Mocht je liever privé met een eigen groep willen boeken, dan is het meestal ook mogelijk om zelf data uit te kiezen. Bekijk in dat geval onze informatie over maatwerk mountainbike reizen.

Mountainbike vakantie

Een prachtige mountainbike reis door het zuidwesten van Amerika. Je gaat onder andere biken in Moab en Sedona, beide locaties zullen bij de meeste mountainbikers wel bekend zijn. Daarnaast ga je ook fietsen in Gooseberry Mesa, een singletrack walhalla en in Santa Clara, bekend van de True Gritt Epic Race.

 

Naast al dit mountainbike geweld bezoek je ook Las Vegas, Monument Valley, Arches National Park en de Grand Canyon. Het landschap in dit gedeelte van Amerika is waanzinnig!

Het beste van Utah en Arizona
Mountainbike reizen

De mountainbike mogelijkheden in de provincie British Columbia zijn eindeloos. Natuurlijk ga je biken in het wereldberoemde Whistler, maar je gaat ook genieten van prachtige onbekende trails op Vancouver Island. In "Slab City" Squamish zijn volgens de locals de allermooiste singletracks te vinden.

‚Äč

British Columbia staat ook bekend om de prachtige natuur en wildlife. Tijdens deze reis zijn er ook mogelijkheden om beren te spotten. Volgens onze lokale gids zelfs op de trails!

Vancouver Coast en Whistler
  • Facebook Dirt Trails Mountainbike
  • Instagram Dirt Trails Mountainbike

©2019 Dirt Trails.

Kvk nummer: 75912589