Over ons

MTB vakanties

Dirt Trails is ontstaan vanuit een passie voor mountainbiken en avontuurlijke reizen. Na ruim 10 jaar in de reiswereld te hebben gewerkt was het tijd om de passie voor mountainbiken hierin te gaan combineren. Dirt Trails is opgericht om de reizen waar iedere mountainbiker van droomt werkelijkheid te maken. Oneindige kilometers singletrack, spectaculaire afdalingen, waanzinnige uitzichten, een brute omgeving en mountainbike vrienden voor het leven. Dat is waar het allemaal om draait bij Dirt Trails; de ultieme mountainbike ervaring staat centraal. Daarnaast maken wij er een prioriteit van om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen. 

Ons team bestaat uit oprichter Kees van Niejenhuis en een netwerk van lokale gidsen in Utah, Arizona, Colorado in Amerika en British Columbia in Canada. Alle lokale gidsen zijn volledig gecertificeerd, fietsmonteur en beschikken over een EHBO diploma. Ook Kees is een gecertificeerd MTB-begeleider en heeft daarnaast jaren lange ervaring in het organiseren van avontuurlijke reizen naar verre bestemmingen.

 

Dirt Trails is aangesloten bij STO Garant en voldoet daarmee aan de wettelijke eisen ten aanzien van de garantiestelling. Bij STO Garant betaal jij niet rechtstreeks aan Dirt Trails, maar aan een derdengeldenrekening. Het bedrag blijft via STO Garant gewaarborgd totdat onze mountainbike reis voltooid is. De dag na afloop van onze moutainbike reis wordt jouw boekingsbedrag automatisch aan Dirt Trails vrijgegeven. 

 

Kortom; je bent bij ons in goede en betrouwbare handen.

Bekijk hier onze algemene- en boekingsvoorwaarden.

Bekijk hier onze privacy policy.

 
  • Facebook Dirt Trails Mountainbike
  • Instagram Dirt Trails Mountainbike

©2019 Dirt Trails.

Kvk nummer: 75912589