• Dirt Trails

Mountainbiken in Moab

Moab is een geweldig outdoor paradijs gelegen in één van de meest bijzondere landschappen die je ooit zult zien. Dit gezellige plaatsje ligt aan de Colorado rivier die ook door de Grand Canyon stroomt. Vlakbij Moab vind je het wereldberoemde Arches National Park en het even spectaculaire Canyonlands National Park. Moab heeft voor ieder type avonturier wel wat moois in petto, maar vooral voor mountainbikers zijn de mogelijkheden eindeloos.

In onze ogen is Moab één van de beste mountainbike bestemmingen ter wereld, een absulute must do voor iedere mountainbike liefhebber. Het landschap en de trails zijn ruw, ruig, uitdagend en moeilijk te omschrijven aan iemand die er niet geweest is. Zorg dat je technische vaardigheden tip top zijn, want zelfs de meest ervaren mountainbikers komen hier regelmatig voor uitdagingen te staan. Maak je geen zorgen, ook voor beginners is hier genoeg te beleven. Er zijn genoeg trails om je weken bezig te houden. Van flowy singletracks tot rotsachtige trails langs kliffen met uitzichten waar je mond van open valt. De wereldberoemde trails zoals The Whole Enchilada, Porcupine Rim, Mag-7, Slickrock en Amasa Back zullen er voor zorgen dat hier altijd weer terug wilt komen.


Dirt Trails doet onder andere Moab aan in de rondreis "Het beste van Utah en Arizona". Mocht je minder tijd hebben dan kan er ook een maatwerkreis georganiseerd worden naar alleen Moab.


12 keer bekeken
  • Facebook Dirt Trails Mountainbike
  • Instagram Dirt Trails Mountainbike

©2019 Dirt Trails.

Kvk nummer: 75912589