• Dirt Trails

Singletrack Walhalla Squamish

De mountainbike mogelijkheden in de provincie British Columbia zijn eindeloos. Onderweg naar Whistler kom je langs het plaatsje Squamish, ook absuluut een stop waard. Squamish beschikt over verschillende mountainbike gebieden en wordt vanwege de grote rotsen ook wel "slab city" genoemd. Verwacht hier slingerende singletracks met veel hoogteverschillen. Met de vele rotsen en drop offs kan de gemiddelde tot gevorderde mountainbiker hier zijn lol op.


Tijdens de rondreis door British Columbia ga je erop uit met een shuttle busje, je wordt meerdere keren omhoog gereden in het Diamond Head gebied en gaat dus voornamelijk downhill. Half Nelson, een super vette flowtrail is hier het bekenst. Ook ga je naar het Alice Lake gebied, ook hier geweldige singletracks die goed aan elkaar gelust kunnen worden. De trails hier hebben leuke namen: Man boobs, IN and Out Burger, Room with a view etc. Squamish is een must do voor iedere mountainbiker in Canda!

Mocht je iets anders willen ondernemen dan is er in Squamish nog veel meer te doen; kitesurfen, kajakken, rotsklimmen, via ferrata en hiken. Wij raden aan te gaan white water raften. Een wilde tocht over de Elaho en Squamish rivieren met klasse 3-4 stroomversnellingen.

Meer informatie over onze mountainbikereizen vind je hier.

0 keer bekeken
  • Facebook Dirt Trails Mountainbike
  • Instagram Dirt Trails Mountainbike

©2019 Dirt Trails.

Kvk nummer: 75912589